Uusivisio

Tietosuojaseloste

Yrityksemme tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n edellyttämällä tavalla. Tämän tietosuojaselosteen sisältöä voidaan muuttaa julkaisemalla uusi versio verkossa. Siksi suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

Rekisterinpitäjä
Uusivisio
y-tunnus: 2812228-8

Yhteyshenkilö
Anna Rossi
anna@uusivisio.fi
puh. 040 731 9935

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet
Voit lähettää meille viestejä sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Lomakkeessa kysytään nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, ja voit lähettää lomakkeen kautta myös vapaamuotoisen viestin. Näitä tietoja tarvitsemme, jotta voimme tarvittaessa vastata sinulle sähköpostitse tai puhelimitse.

Rekisterimme voi sisältää seuraavia tietoja henkilöistä:
-nimi
-sähköpostiosoite
-puhelinnumero
-markkinointisuostumukset/kiellot
-osoitetiedot, mikäli aloitamme asiakassuhteen
-yhteydenpidossa organisaatioiden ja yritysten kanssa lisäksi:
-organisaation edustajan asema organisaatiossa
-organisaation osoite ja yhteystiedot

Tietojen keräämisen perusteena on suostumus.

Analytiikka
Sivujemme kävijätilastointiohjelma käyttää evästeitä. Tilastojen avulla parannamme sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa.

Miten säilytämme tietojasi
Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin. Tietokoneen järjestelmä on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.
Emme luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille – ainoastaan tilanteessa, jossa Suomen viranomaiset niin vaatisivat/edellyttäisivät.

Kuinka kauan säilytämme tietoa
Mikäli lähetät viestin yhteydenottolomakkeemme kautta, säilytämme viestin niin kauan kuin on tarpeen. Mikäli viesti johtaa asiakkuuteen tai yhteistyösuhteeseen, säilytämme tarvittavat tiedot yhteistyösuhteemme säilymisen ajan ja lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Poistamme tarpeettomat tiedot. Asiakassuhteen päättyessä voimme erikseen pyytää luvan yhteystietojen säilyttämiseen mahdollista myöhempää yhteydenottoa varten.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi
Mikäli olet lähettänyt viestin lomakkeella, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.