6 syytä tulla uravalmennukseen:

 • Itsetuntemuksesi kehittyy ja sinulle kirkastuu, mitä todella elämältäsi ja työltäsi haluat
 • Sinulle selkiytyvät omat vahvuutesi, arvosi ja kiinnostuksen kohteesi

 • Sinulle selviää, millainen olisi juuri sinulle oikeanlainen työ, jossa pääset hyödyntämään vahvuuksiasi

 • Saat valmentajaltasi jatkuvan tuen koko valmennusprosessin ajan

 • Saat ajatuksiasi eteenpäin vieviä tehtäviä myös valmennuskertojen välillä, jolloin prosessi pysyy käynnissä myös tapaamisten välillä

 • Kun sinulle on selvinnyt, millainen olisi sinulle oikeanlainen työ, saat halutessasi tukea myös toimivan ja kohdistetun CV:n ja työhakemuksen laatimiseen sekä työhaastatteluun valmistautumiseen

Uravalmennukset

Mitä on uravalmennus?

Uusivisio-uravalmennus on kokonaisvaltainen prosessi, jonka aikana sinulle selviää, millainen olisi sinulle oikeanlainen työ ja suunta urallasi. Prosessin aikana kartoitamme mm. tärkeimpiä arvojasi, vahvuuksiasi ja mieluisimpia taitojasi, sillä näiden selvittäminen on avain kestävään lopputulokseen ja siihen, että löydät itsellesi merkityksellisen ja mielekkään työn. Emme siis tuijota ainoastaan CV:täsi ja tähänastisia saavutuksiasi, vaikka nekin toki otetaan huomioon. Uravalmennuksessa sinun on mahdollista aloittaa ”puhtaalta pöydältä” ja miettiä, mitä todella elämältäsi ja työltäsi haluat.

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Kun tulet valmennukseen, se tarkoittaa käytännössä sitä, että autan sinua coachingin keinoin saamaan uusia näkökulmia tilanteeseesi, löytämään vahvuutesi, asettamaan uusia, merkityksellisiä tavoitteita sekä löytämään keinot edetäksesi haluamaasi suuntaan työurallasi. Valmennusprosessit koostuvat tapaamisista kasvotusten tai videoyhteyden välityksellä sekä sovituista välitehtävistä ja sähköpostituesta koko prosessin ajan.

Kun uusi suunta urallasi on kirkastunut, saat tarvittaessa myös ohjausta CV:n ja työhakemuksen laatimiseen ja kohdistamiseen sinua innostavaan työpaikkaan, ohjausta LinkedIn-profiilin päivittämiseen sekä sparrausta työhaastatteluun valmistautumiseen.

Halutessasi voit ensin kokeilla yksittäistä valmennuskertaa, minkä jälkeen sovimme jatkosta juuri sinun tilanteesi mukaan.

Missä ja miten valmennukset pidetään?

Valmennukset pidetään kasvotusten Helsingin keskustassa tai videoyhteyden välityksellä (esim. Teams, Zoom) myös muualle Suomeen. Osa valmennuskerroista voidaan niin sovittaessa pitää myös puhelimitse.

UUSI SUUNTA -uravalmennusprosessi 4 kk

Sinulle, joka haluat löytää uuden suunnan urallasi. Et ole tyytyväinen tämänhetkiseen työhösi tai tilanteeseesi, muttet oikein tiedä, mihin suuntaan seuraavaksi edetä. Valmennuksen avulla löydät itsellesi oikean suunnan. Lopputuloksena voi olla esimerkiksi uudenlaisten työtehtävien löytäminen, alan vaihto, uusien opintojen aloittaminen tai muunlainen eteneminen uralla ja elämässä.

Uravalmennusprosessin sisältö

 • Kahdeksan livevalmennuskertaa kasvotusten tai videoyhteyden välityksellä (Teams, Zoom)

 • Välitehtävät

 • Jatkuva sähköpostituki

Uravalmennusprosessin kesto

Livevalmennukset pidetään sovitusti kahden viikon välein, jolloin prosessin pituus on noin neljä kuukautta.

Uravalmennusprosessin hinta

 • 1880 € (sis.alv) tai 4 x 470 €

Valmennusprosessin voi maksaa 1-4 erässä.

KATALYSAATTORI -uravalmennusprosessi 2kk

Sinulla on jo ajatuksia siitä, mihin suuntaan tai mille alalle haluaisit seuraavaksi urallasi jatkaa. Selkeys ja askelmerkit kuitenkin puuttuvat ja haluat sparrausta uuden työnkuvan tarkentamiseen sekä työn hakemiseen tai luomiseen (esim. yrittäjyys) itsellesi. Kyseessä voi myös olla tarve vaihtaa työtehtäviä saman organisaation sisällä.

Katalysaattori-valmennus auttaa sinua kirkastamaan ajatuksesi ja löytämään konkreettiset askeleet kohti toivetyötäsi. Saat halutessasi sparrausta myös oman vision tai liikeidean kirkastamiseen.

Livevalmennukset pidetään sovitusti kahden viikon välein, jolloin prosessin pituus on noin kaksi kuukautta.

Uravalmennusprosessin sisältö

 • Neljä livevalmennuskertaa kasvotusten tai videoyhteyden välityksellä (Teams, Zoom)

 • Välitehtävät

 • Jatkuva sähköpostituki

Uravalmennusprosessin hinta

 • 940 € (sis.alv) tai 2 x 470 €

Valmennusprosessin voi maksaa 1-2 erässä.

TYÖNHAKUSPARRAUS

Tiedät, mitä tai millaista työtä olet hakemassa, mutta tarvitset vielä sparrausta työnhakuun, jotta voit moninkertaistaa mahdollisuutesi saada unelmiesi työpaikka. Työnhakusparrauksessa saat tukea toimivan ja hyvin kohdistetun CV.n ja työhakemuksen laatimiseen sekä työpaikkahaastatteluun valmistautumiseen.

 • Kaksi livevalmennuskertaa kasvotusten tai videoyhteyden välityksellä (Teams, Zoom)

 • Sähköpostituki

Työnhakusparrauksen voi myös yhdistää muihin Uusivisio-valmennusprosesseihin.

Työnhakusparrauksen hinta

 • 420 € (sis. alv)

YKSITTÄISET VALMENNUSKERRAT

Valmennusprosessit tulevat kokonaisuutena edullisemmaksi kuin yksittäiset valmennuskerrat. Lisäksi ne sisältävät jatkuvan tuen ja välitehtävät.

Toki voit halutessasi ensin kokeilla yksittäistä valmennuskertaa, jolloin pääset pohdinnoissasi jo hyvään alkuun. Valmennuksen päätteeksi voimme katsoa, mikä olisi sinulle sopiva tapa jatkaa.

Yksittäisen valmennuskerran hinta

 • 240 €

Miten uravalmennus etenee?

Miten valmennus etenee

Ensimmäisen valmennuskerran päätteeksi sovitaan jatkosta, jolloin myös tuon ensimmäisen valmennuskerran voi ottaa osaksi sovittua prosessia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse aluksi sitoutua kuin tuohon ensimmäiseen valmennuskertaan. Valmennusprosessin kulusta ja valmennuskertojen määrästä sovitaan ensimmäisen valmennuskerran päätteeksi aina yksilöllisesti, sinun tilanteesi ja tarpeesi huomioiden.

Valmennuksista lähetetään lasku. Valmennusprosessin voi maksaa yhdessä tai useammassa erässä.

Uravalmennus sopii sinulle, jos

 • Olet kyllästynyt tai tyytymätön tämänhetkiseen työhösi ja haluat löytää uuden suunnan ja työn, joka sopii sinulle ja tuntuu merkitykselliseltä
 • Kaipaat muutosta, muttet tiedä, millainen työ sopisi sinulle

 • Sinulla on jo ajatuksia siitä, mihin suuntaan haluaisit urallasi edetä, mutta kaipaat kirkastusta ajatuksillesi

 • Haluat selvittää, mitkä ovat vahvuutesi ja todelliset kiinnostuksen kohteesi

 • Haluat tukea ja sparrausta työn hakemiseen, toimivan CV:n ja työhakemuksen laatimiseen, työhaastatteluun valmistautumiseen TAI johonkin näistä.

Valmennuksistani sanottua

”Valtava kiitos, Anna, olet ammattitaitoinen oman missiosi toteuttaja. Tuntui, että kunnioitit ja suhtauduit minuun vakavasti ja halusit todella tukea minua löytämään oman tieni. Sain paljon kannustusta ja materiaalia oman elämäni työstämisen jatkossakin. Tiedän nyt selvemmin, mitä haluan.

Sain kartoitettua omia vahvuuksiani, arvojani ja haaveitani elämäni ja urani suhteen. Oivalsin, että arvoilla on keskeinen merkitys kaikessa hyvinvoinnissani ja minun on löydettävä työ, jonka takana voin 100 % olla.

Sain lähetettyä kaksi työhakemusta työpaikkoihin, jotka molemmat vastaavat uravalmennuksessani jäsentämääni elämäntehtävää. Konkreettisesti sain hyvää sisällöllistä apua CV:n ja työhakemuksen tarkistamisessa. Kuinka ollakaan, olisin saanut näistä molemmat paikat. Valitsin oikean, sillä olen viihtynyt työssäni erinomaisesti. Juuri niitä haasteita ja leveämpää näköalaa, mitä kaipasinkin. Enpä olisi uskonut, miten nopeasti kaikki asiat ensin lähtivät vyörymään ja sitten loksahtivat paikalleen. Olit oikea ihminen herättämään, nostamaan ja tuuppaamaan eteenpäin omille siivilleni yhdessä markittävimmässä muutoksessa elämässäni. Ääretön kiitokseni, Anna!”

Hanna L., 40 v

”Valmennuksen jälkeen uskon omiin mahdollisuuksiini löytää uutta työtä tai rakentaa suunnitelmallisesti uutta ammattia. Itsetuntemukseni on kasvanut.”

Mari, 44 v.

”Olen oppinut avartamaan ajatusmaailmaani. Enää en ajattele, että eihän nyt tämän ikäinen voi enää vaihtaa alaa tai opiskella uutta alaa. Tästä on hyvä jatkaa.”

Sari Merinen, 49 v.

”Annan valmennuksessa sain uutta suuntaa ja uusia ideoita eteenpäin. Mieleeni jäi etenkin tavoitteet, jotka innostivat ajatukset ja unelmat lentoon; ja ymmärrys ratkaisuista ja stepeistä niihin. Pidin Annan lempeästä, joka kerta kannustavasta ja tukevasta, tsemppaavasta lähestymistavasta.”

Maria, 24 v.

”Uravalmennuksesta olen saanut irti:

-rohkeutta ja itsevarmuutta ammatillisessa mielessä
-kannustavaa sekä rakentavaa palautetta lähettämistäni työhakemuksesta ja ansioluettelosta
-halun alkaa tavoitella ammatillisia tavoitteita rohkeasti, eikä jättää pohdintaa vain ajatuksen tasolle
-omien ammatillisten saavutusten merkittävyyden ymmärtäminen”

Kati H., 30v.

”Nyt on selkeämpi kuva siitä, mihin suuntaan mennä. Aiemmin olin ehkä vähän jämähtänyt omiin kuvioihin ja nyt laajemmalla spektrillä työnhakuun.”

Stephan S.

Yrityksille ja yhteisöille

Uusivisio-uravalmennukset yrityksille ja yhteisöille sopivat erilaisiin työelämän muutostilanteisiin. Uravalmennusprosessin avulla huolehditte työntekijöidenne hyvinvoinnista outplacement- ja irtisanomistilanteissa sekä muissa työelämän muutostilanteissa. Sovimme yhdessä tilanteeseenne sopivasta uravalmennusprosessista, johon sisällytetään sovitusti osuuksia sekä yksilöille että ryhmille.

Löydä merkityksellinen työ!

Uusivisio -uravalmennus on kokonaisvaltainen prosessi, jonka avulla löydät oikean suunnan.